ВИЗА ЗА ДУБАИ

ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО ЗА ДА ДОБИЕТЕ ТУРИСТИЧКА ВИЗА?

ВАЖЕЧКИ ПАСОШ

За да добиете виза потребно е вашиот пасош да биде со поголема важност од 6 месеци!

ФОТОГРАФИЈА

Фотографија на бела позадина!
Може да биде фотографирана и во домашни услови на бел ѕид!

ТЕРМИН

Точен датум на патување!
Датата на која што планирате да заминете и да се вратите!

аплицирање

Доколку ги исполнувате горе наведените услови потребно е електронски да ги испратите на следниот меил: info@picnic.mk или лично да ги доставите во канцеларијата на Пикник Травел на Ул: Кирил и Методиј 36 Скопје.

ЦЕНОВНИК

Say Yes to Adventure!


Контакт